Üdvözöljük honlapunkon!

Az Io Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1998-ban alakult. Fõ tevékenységi területe testreszabott alkalmazások készítése, elsõsorban államigazgatási - költségvetésbõl gazdálkodó - szervezetek számára.

Szakembereink sokéves költségvetési pénzügyi tapasztalata teszi vállalatunkat egyedivé a szoftverfejlesztõk társadalmában.

A cég tulajdonosai és kollégái több sikeres vállalkozás felépítésében vettek részt, számos országos projekt fûzõdik a nevükhöz, amelyek kiterjedtek a komplex informatikai rendszerek létrehozásának teljes vertikumára.

Ennek köszönhetõen alkalmazásaink kialakításakor nem csupán fejlesztõi hátteret, hanem szakmai know-how-t is biztosítunk ügyfeleink számára.

Vállalatunk tudatosan koncentrálja erõit egy szakterületre. Így tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, hogy alkalmazásaink mindenkor a naprakész szakmai elvárásoknak feleljenek meg, hogy kiszolgálásuk mindig az igényeiknek feleljen meg.

Partnereink jobb kiszolgálását kihelyezett irodák üzemeltetésével tesszük még hatékonyabbá.

Igyekszünk mindig a legmodernebb fejlesztõeszközök felhasználásával - elsõsorban Oracle - biztosítani, hogy ügyfeleink mindenkor ki tudják használni az informatika legújabb vívmányait.

visszatovább